Conditii de garantie

SC MILCA SRL in calitate de Furnizor, garanteaza Beneficiarului buna functionare a produselor receptionate in conformitate cu normele romanesti si europene specifice aflate in vigoare referitoare la siguranta in exploatare.

CONDITII GENERALE

Interventiile service in perioada de garantie sunt gratuite si se efectueaza la sediul Beneficiarului. In cazul aparitiei unor disfunctionalitati ale produselor Beneficiarul are obligatia de a notifica Executantul in termen de maxim 24 de ore. La primirea unei astfel de notificari, Executantul are obligatia de a remedia defectiunea sau de a inlocui produsul in perioada convenita, fara costuri suplimentare pentru Beneficiar. Produsul care in timpul perioadei de garantie il inlocuieste pe cel defect beneficieaza de o noua perioada de garantie care curge de la data inlocuirii. Perioada de remediere a defectiunilor este de maxim 48 de ore in zilele lucratoare, iar perioada de inlocuire a componentelor defecte sau a produsului este de maxim 15 zile de la notificare.

Nu este admisa interventia persoanelor neautorizate asupra oricaror parti componente. In cazul aparitiei unor defectiuni tehnice ale sistemului mecanic, electric sau hidraulic se va contacta imediat echipa de service.

Furnizorul nu raspunde de calitatea produselor incluse in lucrare procurate de Beneficiar.

Conditii de pierdere a garantiei: nerespectarea instructiunilor de utilizare si intretinere sau interventia neautorizata.

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE RAMPE DE EGALIZARE

Nu permiteti copiilor sau altor persoane neinstruite sa opereze rampa. Acestia se pot pune in pericol in timpul operarii.

O rampa de egalizare este un obiect cu o greutate semnificativa, cu parti in miscare. Operarea gresita sau fara atentie poate provoca raniri sau pagube semnificative. Prin urmare cand operati rampa acordati-i toata atentia!

Manevrarea rampei se face electric prin intermediul tabloului de comanda.

Inainte de actionarea rampei asigurati-va de urmatoarele:

  1. NU EXISTA PERSOANE SAU OBIECTE PE RAMPA SAU IN ZONA DE LUCRU A ACESTEIA.
  2. AUTOVEHICULUL ESTE FIXAT CORESPUNZATOR PE TAMPOANELE DE CAUCIUC.
  3. USA INDUSTRIALA ESTE RIDICATA
  4. SELECTORUL DE PE PANOUL DE COMANDA ESTE IN POZITIA “ON”.

RIDICAREA SI POZITIONAREA PE CONTAINER

Se tine apasat butonul de pe panoul de comanda pana la ridicarea totala a celor doua platforme apoi se elibereaza, astfel platforma se va pozitiona pe containerul autovehiculului.

ASEZAREA IN POZITIA DE REPAOS

Se tine apasat butonul de pe panoul de comanda pana la ridicarea platformei principale dar nu si a celei secundare apoi se elibereaza ,astfel ambele platforme vor cobori in lacasul de fixare.

Nu indepartati containerul daca rampa nu este asezata in pozitia de repaos.

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE BURDUFURI IZOTERMICE

Se va urmari intotdeauna introducerea cat mai centrata a autovehiculelor conform marcajelor albe.

INSTRUCTIUNI DE INTRETINERE RAMPE DE EGALIZARE SI BURDUFURI IZOTERMICE

NU INCERCATI NICIODATA SA REMEDIATI DEFECTIUNILE APARUTE. ACEST LUCRU POATE FI PERICULOS PENTRU SIGURANTA DVS SI POATE DUCE LA AGRAVAREA DEFECTIUNII SI LA PIERDEREA GARANTIEI.

Rampele de egalizare si burdufurile izotermice nu necesita nici o operatiune de intretinere din partea dvs.Este recomandat sa incheiati un contract de intretinere pentru a avea tot timpul garantia unei functionari optime si de lunga durata a rampei.

Este insa indicat sa verificati periodic – vizual, din afara cladirii – integritatea tampoanelor de cauciuc, ca bolturile balamalelor sunt in intregime introduse si ca nu exista scurgeri de ulei din circuitul hidraulic.