Consultanță, instalări, service

Încă de la începerea activității în domeniul ușilor de garaj și industriale, din anul 1998, am oferit și servicii de instalări și service post garanție, la început doar pentru produsele vîndute de noi iar apoi și pentru produsele altor companii.

Experiența acumulată și dotările corespunzătoare ne ajută să putem rezolva practic orice problemă tehnică în domeniul ușilor de garaj și industriale.

Ce oferim:

Service și mentenanță uși de garaj și uși industriale

Intervenim pentru reparații și mentenanță pentru uși de garaj și uși industriale, automatizări pentru porți, bariere de acces, rampe de egalizare, burdufuri izotermice și uși rapide

Zona de acoperire

Echipele noastre, formate din personal inalt calificat, raspund cu maximă promptitudine solicitarilor dumneavoastra, atat în zona București – Ilfov, cat și în restul țării, prin punctele noastre de lucru.

Executie rapidă și garanție conform normelor europene

Pentru o cît mai rapidă rezolvare a defecțiunilor de funcționare avem un laborator propriu pentru diagnoză și reparații motoare și automatizări precum și stocuri constante de piese de schimb. Garanția produselor inlocuite este de 2 (doi) ani.

Modul de lucru

Ne sunați atunci cînd aveți o problemă, noi venim în cel mai scurt timp și facem o constatare asupra defecțiunilor, apoi întocmim un deviz (scris sau verbal, în funcție de dificultatea problemei). După acceptul dvs, emitem factura de plată, conform devizului, urmand programarea interventiei.