Solutii dezvoltatori

Sprijin pe parcursul intregului proiect

De 16 ani lucram in domeniul confectiilor metalice pentru inchiderea spatiilor. In anul 2014 am livrat usa cu numarul 40 000 si TermoStorul cu numarul 60 000. Lucram cu o retea de peste 1000 de companii distribuitoare, fapt care ne face capabili sa livram si sa instalam rapid in orice punct din Romania. In 2011, datorita cererilor din ce in ce mai mari pentru export, am marit capacitatea de productie.

Toate produsele MCA poarta marcajul CE, iar sistemul de management al calitatii este certificat SR: ISO 9001:2008 de catre TUVRheinland. Distribuitorii MCA urmeaza cursuri tehnice de perfectionare, iar produsele sunt permanent imbunatatite. In cadrul MCA exista un departament de cercetare-dezvoltare care are ca scop imbunatatirea permanenta a produselor.

Intelegem ce inseamna business si suntem deschisi la parteneriate de tip WIN-WIN, din acest motiv facem eforturi sustinute pentru a ne sprijini colaboratorii.

Aveti un proiect care ar putea sa ne implice? Cereti-ne o oferta! Ne tinem de promisiune si livram numai produse si servicii de cea mai inalta calitate!