Burdufuri de etansare retractabile

Rampe-de-egalizare

Burdufuri de etansare retractabile

Burdufurile retractabile se mai numesc si copertine de modul si se afla in portofoliul MCA Grup, intrucat asigura dinamicitate si flexibilitate pentru incarcarea/descarcarea camioanelor, facilitand manevrele de apropiere a acestora, datorita unui sistem special de semnalizare.  

Burdufurile de etansare retractabile

 • sunt pregatite pentru a permite manipularea majoritatii tipurilor de mijloace de transport, dar si pentru a face fata oricarui incident, indiferent de tipul vehiculului;
 • principalul lor atu este acela ca asigura o etanseitate perfecta in momentul descarcarii si incarcarii contribuind, in mod semnificativ, la economisirea energiei si la protectia marfii.

Elemente componente:

 • structura perimetrala retractabila, fabricata dintr-un tub galvanizat de 2 mm, 2 bare zincate și o prelată din PVC cu o grosime de 0,5 mm prevazuta cu o consolidare sudata pentru a evita desprinderile la utilizare și pentru a se adapta perfect la cutia camionului;
 • ansamblu de prelate sustinute de structura ce se adapteaza perfect caroseriei camionului;
 • ansamblu de doua prelate laterale, acoperite cu PVC de culoare neagra și grosime de 3 mm rezistente la lovituri;
 • benzi reflectorizante verticale destinate facilitarii manevrelor si evitarii coliziunilor.

Functionare
Burdufurile retractabile au fost proiectate special pentru a oferi o mai mare flexibilitate pentru procedurile de incarcare si descarcare a vehiculelor de diferite dimensiuni. In cazul in care camionul efectueaza o manevra incorecta, burduful retractabil absoarbe impactul si revine la forma sa initiala.

Avantaje:

 1. dinamizeaza instalarea unui doc de incarcare;
 2. imbunatateste nivelul de izolatie interna a halei;
 3. creste capacitatea totala de izolare a cladirii;
 4. asigura, in orice moment, importante economii de energie, izoland termic din exterior;
 5. ajuta la pastrarea igienei in locatie;
 6. contribuie la imbunatatirea conditiilor de lucru;
 7. faciliteaza manipularea marfurilor.

Burdufurile de etansare retractabile pot fi proiectate in functie de nevoile fiecarui client in parte, iar optional pot fi prevazute cu o copertina suplimentara in vederea optimizarii economiilor de energie, precum si pentru cresterea gradului de izolare termica intre cladire si modul.

Prezentare burduf de etansare