Burdufuri de etansare gonflabile

Rampe-de-egalizare

Burdufuri de etansare gonflabile

Burdufurile de etansare gonflabile distribuite de MCA Grup sunt cea mai completa solutie de acest tip deoarece se ajusteaza perfect la remorca unui camion.

Burdufurile de etansare gonflabile

 • o asigura importante economii de energie si contribuie la asigurarea unei izolari termice perfecte din exterior si la crearea unui cadru impecabil de igiena in interiorul instalatiei si al locatiei;
 • o imbunatatesc conditiile de lucru si modul in care se face manipularea marfurilor datorita nivelului superior de izolare termica si igienica pe care il asigura.
Modele
 1. Burduf Premium - este alcatuit din 3 prelate gonflabile care se indoaie ordonat in interiorul burdufului.
 2. Burduf Volumen - este alcatuit din 3 pungi gonflabile mari care au un grad superior de durabilitate.
Solutii
 1. Burduf Standard - are dimensiuni de 3.500 mm (latime) x 3.750 mm (inaltime), adaptandu-se atat camioanelor medii, cat si celor mari.
 2. Burduf Mini - este mai mic decat varianta standard avand dimensiuni de 2.700 mm (latime) x 2.800 mm (inaltime) si este apt pentru majoritatea furgonetelor si a camioanelor mici.

Elemente componente:

 • structura include un panou din aluminiu anodizat, de 40 mm
 • ansamblu de prelate gonflabile sustinute de structura ce se adapteaza caroseriei camionului si care sunt realizate in proportie de 70% din PVC acoperit cu poliester si 30% din poliamida.

Functionare
Spre deosebire de copertinele retractabile, fixe si frigorifice, burduful de etansare gonflabil isi modifica forma prin umflare si se adapteaza, astfel, unor dimensiuni multiple in jurul vehiculului, sporind in acest mod siguranta, confortul si flexibilitatea manevrei. Atunci cand burduful nu lucreaza, punga de aer se pliaza ordonat pe laterale pentru a evita rupturile si, mai ales, pentru a facilita manevrarile.

Avantaje:

 1. dinamizeaza instalarea unui doc de incarcare;
 2. imbunatateste nivelul de izolatie interna a halei;
 3. creste capacitatea totala de izolare a cladirii;
 4. asigura, in orice moment, importante economii de energie, izoland termic din exterior;
 5. ajuta la pastrarea igienei in locatie.

Burdufurile de etansare gonflabile pot fi proiectate in functie de nevoile fiecarui client in parte, iar optional pot fi prevazute cu o copertina suplimentara in vederea optimizarii economiei de energie, precum si pentru cresterea gradului de izolare termica intre cladire si modul. Acestea sunt prevazute, de asemenea, cu un sistem de cuplare gonflabil ce integreaza, la randul sau, un ventilator monofazic de joasa tensiune si un ansamblu elastic care faciliteaza revenirea la pozitia initiala.

Prezentare burduf de etansare