Grilaje transparente care lasa lumina sa intre in proportie de 92%

Unde se folosesc grilaje transparente care lasa lumina sa intre in proportie de 92%

2013-03-29

Daca aveti o casa, o vila sau daca va pregatiti sa construiti una, puteti lua in calcul sistemele transparente de inchidere a spatiilor. Sunt ideale pentru inchiderea teraselor, piscinelor, a serelor si a foisoarelor, intrucat confera un aer elegant, stilat si confortabil, asigurand in acelasi timp o iluminare optima si siguranta.

In cazul folosirii in spatii publice, cele mai dese utilizari ale grilajelor transparente sunt pentru delimitarea spatiilor in magazine, in cadrul galeriilor comerciale - unde este evidenta utilitatea transparentei pe care o asigura - , in hoteluri, restaurante, banci, farmacii si chiar in cladiri de birouri.

MCA aduce in Romania, sistemul transparent de inchidere ProfiLight MCA, un grilaj cu certificare europeana, ce ofera o combinatie eficienta de siguranta si transparenta.

Orice culoare

Pentru a se potrivi oricarei cerinte de ordin estetic, profilele extrudate din aluminiu pot fi vopsite in orice nuanta a paletarului RAL, iar lamelele din policarbonat confera protectie UV si asigura o transparenta de 92%. Sistemul are o rezistenta la foc corespunzatoare clasei M2 si este certificat de laboratorul CSTB.

Se asigura o izolare optima datorita chederul din cauciuc montat pe prima lamela a grilajului. Chederele laterale sunt optionale, cu ajutorul lor reducandu-se nivelul de zgomot si obtinandu-se o etansare suplimentara.

Protectie antiefractie

In ceea ce priveste siguranta, yala blocare/deblocare mecanica realizeaza blocarea si deblocarea grilajului asigurand o protectie antiefractie. In varianta electrica se poate utiliza si optiunea de contact electric, care nu permite motorului sa deschida grilajul cand yala blocheaza grilajul. Este un sistem de siguranta impotriva deteriorarii grilajului metalic.

Se pot face in plus si ranforsari ale ghidaje - pentru ghidajele antifurtuna, fiind asigurata o fixare eficienta a ghidajelor.

Instalarea se face usor si rapid, fara a fi necesara sudura.

Pentru a vedea si testa un grilaj transparent, va invitam sa vizitati showroomul MCA, din Soseaua Giurgiului nr 33 A, Jilava, Ilfov. Pentru comenzi: Contact MCA.