Grilaje metalice MCA cu lamele pline

Grilaje metalice MCA cu lamele pline

Siguranta, fiabilitate, durabilitate

Grilajele metalice cu lamele pline sunt utilizate pentru a crea o bariera solida si opaca. Fiecare lamela este realizata din otel galvanizat si are inaltimea de 116 mm. Lamelele sunt disponibile in 4 variante de grosimi ale tablei, de la 0,7mm pana la 1,2mm.

Caracteristici tehnice

  • Lamelele si ghidajele pot fi vopsite in orice nuanta a paletarului RAL. Vopsirea aceastora se va face in camp electrostatic.
  • Certificare europeana in conformitate cu standardele EN 13241-1, pe baza studiilor de certificare efectuate de catre laboratorul certificat CETIM.
  • Instalare usoara fara a fi necesara sudura.
  • Caseta grilajului Se confectioneaza din tabla de otel galvanizat si are forma patrata. Se poate realiza pana la latime maxima de 4 ml.
  • Yala blocare/deblocare mecanica realizeaza blocarea si deblocarea grilajului asigurand o protectie antiefractie. Yala blocare/deblocare mecanica este aplicata pe ultima lamela. Blocarea se face in ghidaj stanga / dreapta. In varianta electrica se poate utiliza si Contact Electric.
  • Contact Electric Nu permite motorului sa deschida grilajul cand yala blocheaza grilajul. Este un sistem de siguranta impotriva deteriorarii grilajului metalic. Contactul Electric se fixeaza in partea de jos a ghidajelor in dreptul yalei deblocare/blocare mecanica.
  • Chederele laterale Sunt optionale si cu ajutorul lor se reduce nivelul de zgomot si realizeaza o etansare suplimentara.
  • Ghidaje antifurtuna Asigura o functionare eficienta a grilajelor in conditii meteo extreme. Se utilizeaza impreuna cu clemele/carlige pentru lamele care impiedica iesirea covorului de lamele din ghidaje la vant puternic. Se pot folosi si ranforsari pentru ghidaje pentru o mai buna fixare a acestora.

Tabele tehnice

Caracteristici Grosime Lamele pline
imagine -
H lamela - 116 mm
Material - Otel galvanizat
Izolatie - nu
Greutate 0,7 mm 6,64 kg/mp
0,9 mm 11,11 kg/mp
1,1 mm 13,58 kg/mp
1,2 mm 14,81 kg/mp

Caracteristici Lamela finala
imagine
H lamela 140 mm
Material Otel galvanizat
Grosime 1,5 mm
Greutate 2,35 Kg/mp