Promotie_la-grilaje-metalice-MCA

Promotie! 35% reducere la grilaje metalice MCA

In luna octombrie 2022 toate grilajele metalice mobile MCA beneficiaza de o reducere de 35% din pretul de lista. Livrare si instalare oriunde in Romania


Prezentare video grilaje metalice MCA

Beneficiile grilajelor metalice

Siguranta

Siguranta este principalul scop al grilajelor metalice. Noile variantele constructive de lamele, tuburi si profile metalice reprezinta o gama de produse ce poate acoperi toate nevoile de siguranta atat pentru zona comerciala, cat si pentru uzul casnic. Marele avantaj al grilajelor metalice tip rulou este faptul ca atunci cand nu sunt necesare, covorul metalic se ruleaza in partea de sus, lasand spatiul complet deschis.

Eficienta

Eficienta grilajelor metalice este data de rezistenta materialelor din care sunt realizate in combinatie cu costurile reduse. In acelasi timp, actionarea electrica le face usor de utilizat de catre oricine, iar atunci cand nu sunt necesare, acestea pot fi ridicate, rulandu-se pe un ax in partea de sus.

Frumusete

Grilajele metalice se pot realizat in mai multe variante, cu lamele, tuburi sau profile cu insertii din policarbonat. Toare componentele vizibile ale grilajelor metalice se pot vopsi in orice culoare RAL. Iar atunci cand functia principala, cea de siguranta, nu este necesara, grilajele se pot ridica, lansand spatiul liber.

Important! Din cauza evolutiilor rapide ale preturilor materiilor prime, daca va fi cazul, ne rezervam dreptul de a modifica aceste promotii inainte de termenul afisat.