Plase de protectie impotriva tantarilor tip rulou vertical

Plase insecte - Rulou vertical

Rulou vertical

Plasele de protectie impotriva tantarilor tip rulou vertical au deschidere verticala si sunt unele dintre cele mai populare solutii de protectie, fiind considerate o solutie optima de protectie pentru orice fereastra.

Structura include:
  • caseta si ghidaje din aluminiu prevazute cu perii fixate pe ghidaje si pe lamela finala;
  • plasa din fibra de carbon;

Schita rulou vertical

Plase insecte - Rulou vertical

Dimensiuni maxime plasa: 2.000 mm latime x 2.400 mm inaltime.
Dimensiuni caseta: 40x50mm
Dimensiuni ghidaje: 22x38mm

Culori standard: alb (RAL 9016) si maro (RAL 8014).
La cerere: culori imitatie lemn(stejar auriu,wenge,nuc,mahon) sau se pot vopsi culori conform paletar RAL

Actionarea plasei de protectie impotriva tantarilor tip rulou vertical este facilitata de arcurile cu care aceasta este prevazuta, deschiderea si inchiderea realizandu-se cu usurinta, prin simpla manevrare a snurului de actionare.
  • Inchiderea plasei de protectie impotriva tantarilor tip rulou vertical se face usor avand in vedere ca plasa este prevazuta la partea inferioara a ghidajelor cu un profil in care se fixeaza manerul, inchiderea fiind etansa pe toata lungimea acestuia.
  • Blocarea plasei de protectie impotriva tantarilor tip rulou se face cu opritori de tip "cioc", sisteme ce sunt montate pe partea inferioara a ghidajelor.
  • Optional, plasa de protectie impotriva tantarilor poate fi echipata cu o frana pentru controlul vitezei de rulare a sitei in caseta, iar astfel, in cazul in care plasa se deschide accidental, rularea sitei in caseta se va face in mod constant.

Calculeaza acum pretul plaselor tale!

Configurator online de produse! Devizul se calculeaza instant!

Recomandare MCA
Pentru ca plasa de protectie impotriva tantarilor tip rulou vertical sa functioneze, in conditii optime, un timp cat mai indelungat, recomandam echiparea acesteia cu frana impotriva deschiderii rapide.