Conditii de garantie - plase de protectie impotriva tantarilor

Garantia produselor este de 24 luni de la data incheierii prezentului proces verbal. Garantia se face la sediul

Furnizorului, pe baza notificarii scrise de Beneficiar, a defectului constatat.

MEDIUL DE EXPOATARE: umiditate max. 95%; caldura max. 50gr.C;

INSTRUCTIUNI:

 1. Conditii de transport: Se vor evita socurile si loviturile, acestea putand avea drept urmari defecte de functionare neacoperite de garantie, precum si modificari ale aspectului produs
 2. Reguli de baza pentru montaj:
  1. Se va urmari intotdeauna ca ghidajele sa fie perfect drepte si paralele. Pozitionarea acestora se face numai cu ajutorul nivelei.
  2. Se va evita curbarea ghidajelor, curbare ce poate apare datorita suprafetelor de montaj neregulate (ex. ziduri strambe).
  3. Prinderile ghidajelor se vor face astfel incat sa nu impiedice culisarea sitei (pentru plasele de tip rulou). Este exclusa prinderea cu suruburi in camera de culisare, sau existenta oricarui obstacol (ex. capete de suruburi) in aceasta camera.
 3. Utilizare si intretinere:
  1. Manevrarea plasei de tip rulou se va face prin tragerea in mod echilibrat de ambele manere, dupa degajarea prealabila din opritori. Manevrarea plaselor de tip batant/plisse se va face prin impingerea/tragerea de maner. Se va evita intotdeauna manevrarea prin tragerea/impingerea sitei.
  2. Nu se va forta niciodata actionarea. Daca plasa prezinta greutate la actionare sau nu se misca deloc, se va solicita interventie specializata.
  3. In anotimpul rece plasele rulou se vor pastra ridicate in caseta, adica deschise. Depunerile de zapada si gheata pot afecta buna functionare si calitatea sitei.
  4. Plasele se pot spala cu apa si detergent casnic (NU se vor folosi sub nici o forma alte substante chimice).

Spalarea se va face cu atentie, evitandu-se apasarea cu forta mare pe sita.

Nerespectarea instructiunilor de mai sus pot duce la aparitia unor defectiuni ce nu sunt acoperite de garantie. Orice interventie asupra porduselor (modificari ale configuratiei initiale livrate) pot duce la disfunctionalitati si la aparitia unor defectiuni

ce nu sunt acoperire de garantie. Furnizorului nu ii pot fi imputate sub nci o forma costuri sau pagube survenite in urma

interventiei asupra configuratiei initiale sau in urma oricarei interventii neautorizate Toate reparatiile si interventiile pe care Furnizorul le va face asupra produselor, ca urmare a nerespectarii acestor instructiuni, vor fi achitate de Beneficiar (manopera si materiale). Furnizorul acorda 12 luni garantie reparatiilor efectuate.

Termenul de reparatie este de maxim 48 de ore lucratoare, incepand de la data procesului verbal de primire in service, ce va fi completat de Furnizor la primirea la sediul său a produsului notificat de Beneficiar. Pot prelungi acest termen operatiunile de vopsire a profilelor sau timpul de import al componentelor, in cazul in care acestea nu sunt pe stoc.

Calculeaza acum pretul plaselor tale!

Configurator online de produse! Devizul se calculeaza instant!