Usi de garaj cu protectie termica eficienta

Izolarea termica foarte buna este asigurata de panourile de 40mm grosime cu spuma poliuretanica de inalta densitate (coeficient termic de transfer 0.49 Watt/mp*K) si chederele tip EPDM de pe intreg conturul usii precum si dintre panouri, rezultand un coeficient termic de transfer pentru usa instalata de 0.9 Watt/mp*K.

  • Izolare termica Panourile sunt umplute cu spuma poliuretanica cu excelente proprietati termoizolatoare. La aceeasi grosime spuma confera un grad dublu de izolare fata de polistiren.
  • Rezistenta mecanica Panouri din tabla de otel galvanizat umplute cu spuma poliuretanica de 40 mm. La modelele RIB si Casetat tabla are grosimea de 0,5 mm, iar la panourile MidRib si Flush tabla are grosimea de 0,7 mm.
  • Sistem anti-prindere degete Forma panourilor a fost gandita pentru a evita riscul prinderii degetelor cand usa este actionata manual.
  • Culoare uniforma si rezistenta Prin procedeul de vopsire, stratul de culoare este aplicat uniform si durabil pe intreaga suprafata a panoului.
  • Rezistenta la coroziune Otelul din care sunt facute panourile este protejat impotriva oxidarii cu un strat de zinc (otel galvanizat).

 

Prezentarea video SOMweb + Google Home mini

 

Galerie foto usi de garaj MCA