Importanta instalarii balamalelor intermediare la usile sectionale

Importanta instalarii balamalelor intermediare la usile sectionale

2013-10-16

La MCA avem grija de fiecare detaliu. Producem usile de garaj in fabrica de langa Bucuresti, de la Jilava, cea mai mare fabrica de profil din tara si din zona Balcanilor. Avem grija apoi sa le livram cu balamale intermediare, pe care instalatorii trebuie sa le pozitioneze la locul lor, pe usa, la montaj.

Dar de ce sunt asa de importante aceste mici piese? Deoarece balamalele intermediare au rolul de a asigura liniaritatea panourilor sandwich. Cand balamalele nu sunt pozitionate pe usa, panourile se pot curba si nu se mai imbina. Cel mai grav lucru care se poate intampla in lipsa balamalelor intermediare este ca panourile sa se despice. Cu siguranta ca nu doriti sa vi se intample vreuna din aceste neplaceri.

Alegand o usa de la MCA puteti sta fara griji, va puteti bucura de achizitie fara a va pune intrebari legate de siguranta. Cand alegeti furnizorul pentru usa dv. de garaj e bine sa stiti ca exista riscuri precum acesta – de exemplu sa lipseasca balamalele intermediare, riscuri care par mici, dar care va pot da peste cap planurile initiale.

Calculeaza acum pretul usii industriale!

Configurator online de produse! Devizul se calculeaza instant!