Rulouri inteligente cu control prin internet

MCA va ofera rulouri inteligente cu control prin internet

2012-12-20

MCA comercializeaza rulouri „inteligente”, de cea mai buna calitate, dotate cu ultimele soluţii tehnolgice de control de la distanţa. Acestea pot fi automatizate şi actionate chiar şi prin intermediul calculatorului, iPad-ului sau iPhone-ului.

Rulourile exterioare MCA pot fi acţionate manual sau cu automatizari oferite de Somfy. Mai mult de atat, Somfy are soluţia TaHomA cu ajutorul careia se pot acţiona rulourile de la distanţa prin aplicaţii pe calculator, iPad sau iPhone.

Trebuie sa ştiţi ca atunci cand sunt utilizat in mod corespunzator, rulourile pot bloca pana la 90% din energia solara. Acum este simplu sa acţionaţi rulourile, sa le inchideţi sau sa le deschideţi in funcţie de starea vremii, chiar şi cand sunteţi departe de casa, printr-o simpla apasare de buton pe iPhone. Pentru un control eficient al termostorurilor, oricand şi oriunde v-aţi afla, puteţi opta pentru aplicaţiile mobile TaHomA, cu ajutorul carora pot fi controlate la distanţa automatizarile Somfy.

Toţi dealerii autorizati pentru soluţiile Tahoma Somfy au participat la programe avansate de instruire tehnica pentru a va asigura ca sistemul va fi instalat de catre profesionisti cu experienta.

Inginerii de la Somfy au in spate o experienţa de peste 30 de ani in proiectarea de produse de calitate care pun in mişcare copertine, jaluzele şi rulouri cu o simpla atingere de buton. De asemenea, cu TaHomA se pot gestiona luminile sau sistemele cu termostat.

Cu TaHomA, Somfy da un plus de valoare automatizarilor sale, care pot astfel fi controlate şi de la distanţa.

VIDEO TELESHOPPING MCA - Vezi aici beneficiile termostorurilor MCA:

Calculeaza acum pretul rulourilor tale!

Configurator online de produse! Devizul se calculeaza instant!