TaHoma pentru rulouri inteligente

TaHoma

TaHoma este o unitate de comanda ce permite centralizarea, controlul, ghidarea si programarea tuturor echipamentelor motorizate compatibile dintr-o locuinta, fiind, in prezent, una dintre cele mai cuprinzatoare solutii de pe piata dedicate locuintelor inteligente. Cu ajutorul sau pot fi controlate o serie complexa de produse din portofoliul MCA precum usi de garaj, rulouri inteligente sau copertine.

TaHoma
 • este o solutie optimizata creata de Somfy pentru toate sistemele unei case, respectiv ferestre, terasa, elemente de acces, incalzire, iluminare, securitate;
 • permite gestionarea a aproximativ 200 de game de produse printre care si usi de garaj, rulouri si copertine;
 • este o aplicatie compatibila cu 5 protocoale io-homecontrol, RTS, EnOcean, Zwave si Honeywell, precum si cu numeroase marci partenere ce activeaza in domeniul ferestrelor, usilor, mediului ambient, incalzirii si cel al securitatii, precum Velux, Hoppe, G-U, KFV-Siegenia etc.;
 • este recomandata pentru persoanele care isi doresc o locuinta dotata pe termen lung cu o echipare extinsa;
 • permite crearea a 40 de scenarii de utilizare si integrarea a 40 de automatizari (temporizator, senzori si detectori);
 • este o solutie dinamica la care se pot adauga oricand noi echipamente si functionalitati.

TaHoma te ajută să controlezi locuința confortabil, securizat și economic

Instalare si control
 • instalarea se face simplu si rapid prin doar 2 conectari;
 • nivelul de securitate al datelor este unul superior si, in acelasi timp, optim, acest produs fiind certificat de catre institutia europeana Syss;
 • TaHoma poate fi controlata cu ajutorul a 3 dispozitive:
  1. smartphone
  2. tableta
  3. PC;
 • TaHoma este disponibila pentru Android si iOS;
 • TaHoma permite controlul locuintei inteligente de la distanta, atunci cand proprietarul este plecat (la serviciu, in vacanta etc.).
Elemente componente:
 1. unitatea - se conecteaza printr-o simpla priza de retea LAN la routerul din locatie;
 2. serviciul de control al echipamentelor de automatizare a casei - permite accesul la un server la distanta HTTPS protejat de o parola, in vederea securizarii datelor si a inregistrarii parametrilor de instalare;
 3. interfata - este simpla, intuitiva si poate fi personalizata in functie de numarul de camere sau de etaje, exterior etc.
Functionare
TaHoma permite controlul si supervizarea intregii locuinte si integreaza 4 meniuri de gestionare a echipamentelor locuintei:
 1. LOCUINTA MEA - asigura controlul separat al tuturor echipamentelor compatibile
 2. SCENARIILE MELE - ofera posibilitatea de a crea 40 de scenarii pentru comanda simultana a mai multor echipamente
  Exemple de scenarii
  • „Let’s go!” - Toate rulourile inteligente MCA sau alte sisteme de umbrire se inchid, iar luminile casei se opresc atunci cand proprietarul paraseste locatia.
  • „Cocooning” - Rulourile inteligente MCA se inchid la asfintit mentinand caldura in interiorul locuintei, iar dimineata acestea se deschid singure, iar sistemul de incalzire conectat comuta in modul ECO.

  Va prezentam un scurt tutorial despre cat de simplu este sa programezi scenarii in casa ta

 3. AGENDA MEA - permite crearea de scenarii personalizate si setarea unui calendar in functie de ritmul cotidian al utilizatorilor (se pot configura pana la 40 de zile, precum si o perioada de pana la un an)
  Exemple de scenarii
  • „Munca” - In momentul in care proprietarul paraseste locuinta, rulourile inteligente MCA se inchid, incalzirea se comuta in modul ECO pe parcursul intregii zile, toate luminile se sting si usa de garaj MCA se inchide (poate fi deschisa de la distanta, prin intermediul smarthphone-ului, daca postasul are un colet de livrat).
  • „Vacanta” - Cand proprietarul pleaca in vacanta, baza de securitate se activeaza, incalzirea se comuta in modul ECO, luminile vor fi aprinse si stinse prin intermediul programului inteligent de simulare a prezentei, iar rulourile inteligente MCA se vor deschide si se vor inchide.
 4. SMART - creeaza programe conditionate prin intermediul senzorilor (de soare, temperatura, deschidere ferestre, fum sau prezenta) si adapteaza casa la conditiile climatice externe.
Exemple de programe smart
 • Daca senzorul meteo indica o anumita temperatura, atunci rulourile inteligente MCA se vor inchide automat.
 • Daca se detecteaza miscare, deschidere sau urme de fum, se emite o alerta in acest sens.
 • Daca pragul setat al consumului electric este depasit, iluminatul si incalzirea se vor opri automat.

Va prezentam un scurt tutorial despre cat de simplu este sa creezi un program smart in casa ta

TaHoma este o platforma interoperabila, fiabila si completa pentru case conectate ce pot fi prevazute printre alte tipuri de echipamente si cu rulouri electrice MCA si inregistreaza, pana in prezent, peste 1 milion de echipamente conectate.

 

Prezentare video Somfy Connexoon + Google Home mini

 

Calculati acum preturile rulourilor

Configurator online de produse! Devizul se calculeaza instant!


Galerie