Sistemul Lock to Play


 

Lock to Play

Lock to Play este un sistem necesar rulourilor MCA actionate cu motoare inteligente care stiu sa se autoregleze.

Sistemul Lock to Play
  • mai este cunoscut si sub denumirea de „sistemul legaturilor rigide” si este de ajutor in cazul ridicarii fortate a covorului de lamele, opunand rezistenta cu o forta de pana la 40Nm.
Functionare

Autoreglajul motoarelor semnifica faptul ca motorul simte cand covorul de lamele s-a ridicat complet si a ajuns la capatul superior al cursei sale sau cand covorul de lamele a coborat complet si a ajuns la capatul inferior al cursei.
Motoarele inteligente simt interactiunea covorului de lamele cu un obiect (precum un ghiveci cu flori) si opresc coborarea covorului inainte ca orice componenta a ruloului sa se deterioreze.
In cazul in care covorul de lamele este blocat din cauza inghetului, motorul stie sa detecteze aceasta situatie si previne distrugerea.

Beneficii
  • creste semnificativ durabilitatea si fiabilitatea ruloului datorita detectarii automate a cazurilor in care actionarea covorului de lamele ar duce la defectarea acestuia, cum ar fi, de exemplu, inghetarea covorului de lamele sau intalnirea unui obstacol la coborare (un ghiveci cu flori);
  • permite reglarea automata a motoarelor rulourilor atat in faza de instalare initiala, cat si in cea ulterioara;
  • are rolul de a descuraja accesul persoanelor nedorite.


Calculati acum preturile rulourilor

Configurator online de produse! Devizul se calculeaza instant!


Galerie