Sfaturi utile pentru intretinerea copertinelor pe termen lung

Sfaturi utile pentru intretinerea copertinelor pe termen lung

2014-06-08

MCA va ofera copertine, pergole si umbrare, ideale pentru a asigura protectia solara a spatiilor preferate din gradinile si curtile dumneavoastra, precum si a ferestrelor si balcoanelor. Iata cateva indicatii pretioase pentru intretinerea copertinelor pe termen lung:

· Nu strangeti copertina daca a plouat si este uda (in timp panza este afectata)

· Nu lasati copertina deschisa cand plecati de acasa (daca e manuala) – in caz ca vine furtuna. In schimb, la copertinele electrice se instaleaza senzori de vant si de ploaie, deci copertina se retracteaza automat in caz de furtuna.

· Pentru un plus de siguranta in cazul copertinelor electrice – va recomandam sa optati pentru solutia cu baterii de urgenta, ce preiau controlul in cazul in care se opreste curentul cand nu sunteti acasa. Copertina este astfel stransa automat in caz de furtuna.

· Pentru copertinele si pergolele MCA folosim cea mai buna panza – este tratata special pentru a asigura protectie UV. Pentru intretinere pe termen lung va oferim si kit de intretinere (solutii de curatare + solutii recuperare tratament UV) - alte firme nu ofera aceste solutii. O copertina bine intretinuta ramane la fel de frumoasa si eficienta pentru multi ani.

Prezentare video copertine si pergole MCA: