Sportivii Clubului de scrima ACS Stesial, premiati pentru rezultatele obtinute in 2013. MCA Grup, sp

Sportivii Clubului de scrima Stesial, premiati pentru rezultatele din 2013. MCA Grup, sponsor

2014-02-27

Producatorul de usi de garaj MCA Grup Romania sprijina dezvoltarea copiilor prin sport, sponsorizand clubul de scrima Asociatia Club Sportiv Stesial Bucuresti.

Ziua de 22 februarie a fost una deosebita pentru cei 41 de scrimeri ai clublui ACS Stesial Bucuresti. Conducerea clubului privat de scrima si-a premiat sportivii pentru rezultatele obtinute in 2013. Directorul sportiv si antrenorul Alina Motea Ciuculescu si presedintele Silviu Florian Ciuculescu, adevarati eroi si modele de urmat pentru copii, au dorit astfel sa rasplateasca efortul micilor scrimeri, dar si sa-i incurajeze in vederea competitiilor ce vor avea loc in 2014. Acestia au primit trofee, diplome, mici atentii si tricouri branduite MCA. Pentru copii mereu invingatori!

Cei mici se dezvolta armonios practicand, de la varste fragede, un sport sanatos pentru minte, trup si suflet. Prin scrima, isi dezvolta rezistenta, agilitatea si inteligenta. Nu in ultimul rand, deprind spiritul de echipa si invata sa fie disciplinati.

MCA Grup le multumeste Alinei Motea Ciuculescu, director sportiv si antrenor, si presedintelui clubului, Silviu Ciuculescu, pentru profesionalismul si dedicatia pe care le manifesta in activitatea lor cu micii scrimeri.