Teleshopping: Va prezentam termostorurile MCA, rulouri exterioare pentru ferestre

Teleshopping: Prima TV prezinta termostoruri MCA

2013-07-20

Emisiunea Casa Constructie si Design va prezinta, la Prima TV termostorurile MCA, rulouri exterioare pentru ferestre.

Cu ajutorul termo-storurilor, pe timp de vara, puteti chiar renunta la aerul conditionat. Studiile realizate de Uniunea Franceza a Profesionistilor din domeniul Solutiilor de Umbrire au demonstrat ca, datorita termostorurilor, temperatura din casa poate ramane la un nivel cu 5 grade C mai scazut fata de exterior, pe timp de vara, iar iarna, economisiti 10% din energia pentru incalzire.

Cu termostorurile MCA, obtineti umbra si racoare in mod natural, intimitate, siguranta, confort si izolare fonica superioara. Realizate din lamele de aluminiu cu spuma poliuretanica in interior, sunt disponibile intr-o gama variata de culori. Pot fi instalate pe tamplaria deja existenta – rulouri aplicate sau pot fi montate odata cu tamplaria – rulouri suprapuse.

Actionarea se poate face manual sau electric, cu buton sau telecomanda. Intrati acum pe site-ul www.rulouri-mca.info si accesati calculatorul de preturi automat! Sunati acum si comandati termostoruri! Cu o experienta de 15 ani, MCA ofera servicii de instalare si garantie oriunde in Romania!

· Calculator de preturi Termo-Storuri MCA

· Tel: 0745 062 220

· Instalare oriunde in Romania!