Practica pentru studenti si tineri absolventi la MCA Grup

Practica pentru studenti si tineri absolventi la MCA Grup

2013-05-31

MCA Grup Romania, cel mai mare producator de usi de garaj din Romania, ofera studentilor de la Transporturi, Arhitectura, Constructii, Arte plastice si design, dar nu numai, oportunitatea de a participa, pe timpul verii, la stagii de practica in cadrul companiei, cu posibilitate de angajare ulterioara.

Studentii din anii trei si patru se pot inscrie pentru activitati in cadrul departamentelor Logistica (trei locuri), Vanzari (doua locuri), Productie (3 locuri), Cercetare-dezvoltare (doua locuri), Marketing (un loc) si Contabilitate (un loc).

La finalizarea perioadei de practica, tinerii vor primi adeverinte care sa ateste activitatile desfasurate si competentele dobandite.

Prin oportunitatea oferita, MCA isi propune sa contribuie activ la dezvoltarea abilitatilor si competentelor profesionale ale studentilor din ciclul de licenta, cu scopul de a facilita accesul acestora pe piata fortei de munca dupa absolvirea studiilor.

Pentru inscrieri, studentii si absolventii interesati sunt rugati sa trimita un CV la adresa hr@mcagrup.ro cu subiectul "Inscriere la stagiu de practica in cadrul MCA 2013".

Brandul MCA are in spate peste 15 ani de experienta, iar intreaga echipa numara, in prezent, 120 de persoane caracterizate de profesionalism, dorinta de perfectionare continua si seriozitate. Grupul are la Jilava, langa Bucuresti, cea mai mare fabrica de usi de garaj si rulouri exterioare pentru ferestre din zona Balcanilor.

Contact:

pr@mcagrup.com