Crestere de 30% a productiei in primul trimestru 2011 la fabrica MCA

Crestere de 30% a productiei in primul trimestru la fabrica MCA

2011-05-05

MCA, cel mai mare producator national de usi sectionale, a inregistrat o crestere a productiei cu 30% in primele 3 luni ale anului 2011, fata de anul 2010

Primul trimestru din 2011 a fost cel mai bun in comparatie cu trimestrele similare din ultimii 4 ani. Datorita consolidarii pozitiei pe piata in anii 2009 si 2010, si datorita unei ierni mai blande, comenzile onorate de fabrica MCA Jilava au crescut cu 30%.

Desi, inca de la inceputul anului, MCA s-a concentrat pe activitatea de export, comenzile din primul trimestru au venit in proportie de 90% din piata interna.

Pentru anul 2011 MCA prognozeaza o stabilitate a pietelor usilor sectionale si rulourilor pentru fereste. Pana la sfarsitul anului, MCA a planificat sa atinga o cifra de afaceri consolidata de 10 mil euro, iar 30% din aceasta sa fie realizata din vanzari externe.


Strategia MCA pentru urmatorii cinci ani este de intra pe pietele europene si de a aduce bani in Romania. Desi eforturile noastre sunt umbrite de imaginea Romaniei in randul europenilor, calitatea produselor si serviciilor oferite de MCA va produce roade in perioada urmatoare.


spune Ciprian Oprea - Director General MILCA SRL.