Sistemul de arcuri folosit pentru usile industriale sectionale MCA

Sistemul de arcuri folosit pentru usile industriale sectionale MCA

2022-06-02

Usile industriale sectionale pot fi actionate electric (din telecomanda sau intrerupator) sau manual. Ridicarea usii si mentinerea acesteia in echilibru este realizata cu ajutorul unui sistem de arcuri de torsiune. Avand in vedere ca greutatea unei usi industriale poate ajunge la cateva sute de Kg, in functie de dimensiune si accesoriile cu care a fost echipata, sistemul de arcuri de torsiune este un element important pentru intreg ansamblul usii si pentru utilizarea acesteia in conditii de siguranta, in conformitate cu normele europene in vigoare.

Arcurile de torsiune folosite la usile sectionale sunt elemente consumabile. Daca in cazul usilor de garaj care sunt actionate de 2 ori pe zi, arcurile pot rezista o perioada de peste 15 – 20 de ani, in cazul usilor industriale care sunt actionate si de 100 de ori pe zi, arcurile ar trebui schimbate in cadrul fiecare revizie periodica de 12 luni.

Sistemul de arcuri pentru usile sectionale industriale MCA poate fi configurat sa reziste pentru un numar de cicluri in 25 000 si 100 000, in functie de nevoile spatiului pe care acele usi il vor inchide.

Principalele caracteristici ale unui arc de torsiune sunt: diametrul arcului, diametru spirei arcului si lungimea arcului. Toate usile industriale sectionale MCA poarta etichete pe care este scrisa configuratia sistemului de arcuri cu care sunt echipate.

Comandarea arcurilor de torsiune, pentru usile industriale MCA, n-a fost niciodata mai simpla. Un deviz estimativ pentru comandarea unui sistem de arcuri de torsiune, necesar inlocuirii celui uzat, poate fi generat in mai putin de 30 de secunde pe site-ul MCA, la adresa www.mcagrup.ro/arcuri .



Calculeaza acum preturile arcurilor de torsiune!

Configurator online, deviz instant!

Un criteriu important la alegerea furnizorului de usi sectionale industriale este capacitatea acestuia de a livra rapid componentele de service necesare reviziilor periodice sau interventiilor urgente si preturile acestora.

Avantajul competitiv al MCA Grup este faptul ca arcurile sunt produse in cadrul fabricii din Popesti-Leordeni, Ilfov, lucru care se traduce intr-o disponibilitate permanenta de livrare la preturi competitive.

Calculeaza acum pretul usii tale!

Configurator online de produse! Devizul se calculeaza instant!