Accesoriile Sommer

Beneficiile echiparii usilor de garaj MCA cu accesoriile Sommer

2019-06-13

Usile de garaj MCA sunt produse de inalta calitate ce aduc beneficii deosebite celor ce le utilizeaza. Acestea respecta toate reglementarile europene in vigoare si sunt fabricate cu materiale de calitate superioara, prin utilizarea unor tehnologii de productie avansate si inovatoare. In plus, acestea exceleaza la capitolul siguranta fiind prevazute cu echipamente de securitate de ultima generatie, care permit, printre altele, actionarea lor electrica, de la distanta.

Usile de garaj MCA sunt, de asemenea, prevazute cu motoare Sommer si pot fi echipate cu numeroase accesorii realizate de acelasi producator german, unul dintre cei mai importanti fabricanti europeni de sisteme de operare a usilor de garaj. Aceste accesorii sunt inovatoare, sunt de calitate premium si au o contributie importanta in a asigura usilor de garaj MCA caracteristici deosebite, precum:

  • siguranta;
  • preventie eficienta a accidentelor;
  • manevrabilitate facila;
  • fiabilitate;
  • calitate de top (produsele Sommer detinand numeroase certificari, precum marcajul CE).

Gama accesoriilor dedicate motoarelor Sommer este una extinsa si confera deopotriva:

  • un grad superior de confort pentru utilizatorii usilor de garaj MCA;
  • o durata extinsa de viata pentru usile de garaj MCA.

Totodata, fiecare dintre aceste accesorii asigura, beneficii speciale, iar in cele ce urmeaza va invitam sa descoperiti cateva exemple.

Bateria de urgenta Sommer - furnizeaza energia necesara pentru functionarea motorului in cazul unei caderi de tensiune pentru actionarea de mai mult de 5 ori a usii de garaj MCA intr-un interval de 12 ore.

Releul Sommer - este un sistem suplimentar destinat aprinderii aditionale a unor lumini in garaj sau in curte. De exemplu, prin intermediul sau, iluminarea curtii poate fi conectata cu usurinta la motorul usii de garaj MCA.

Alarma Sommer  - are rolul de a emite un semnal puternic atunci cand detecteaza o incercare de intrare prin efractie si, in acelasi timp, poate fi utilizata ca detector de trecere intrucat poate semnala momentul in care se deschide usa pietonala.

Laserul Sommer - ofera asistenta optica pentru pozitionarea perfecta a unui vehicul in garaj, chiar si fara un sistem de asistenta la parcare, fiind activ atat in timpul procesului de deschidere, cat si in cel al setarii timpului de ardere a luminii.

Telecomenzile Sommer - sunt accesorii radio destinate controlului de la distanta a motoarelor usilor de garaj MCA, modelele disponibile fiind telecomanda unidirectionala Pearl si telecomanda bidirectionala Pearl Vibe, ambele compatibile cu sistemul bidirectional SOMloq2.

Tija LHFIT Sommer - este un accesoriu special recomandat pentru instalarea la garajele cu dimensiuni reduse si se monteaza la motor, reusind sa reduca distanta dintre acesta si usa cu aproximativ 24 cm.

Gama accesoriilor Sommer ofera posibilitatea personalizarii, cu usurinta, a usilor de garaj MCA in numeroase configuratii, fiind compatibile cu aproape toate tipurile de usi de garaj.

Calculeaza acum pretul usii tale!

Configurator online de produse! Devizul se calculeaza instant!