Reguli si Conditii:
Campania “Telecomanda MCA 2016“

Cumpara o usa de garaj electrica MCA si primesti bonus o telecomanda suplimentara!

Regulamentul campaniei

1. Organizatorul Campaniei

1.1. S.C. MILCA S.R.L. (denumita in continuare ”Organizatorul Campaniei” sau “Promoterul”, sau “MCA”, societate romana, cu sediul in Str. Radu Serban 485, Comana, jud. Giurgiu, inregistrata la Registrul Comertului din Bucuresti, sub nr. J52/178/1997, CUI: RO10169504, operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. 0026258: tel.: 021-457.00.03, fax: 021-457.00.03, reprezentata legal prin Ciprian Oprea in calitate de Administrator

2. PRODUSE PROMOŢIONALE, PERIOADA PROMOŢIONALĂ ŞI PARTICIPANŢI

2.1. Această promoție este valabilă doar pentru achiziționarea oricărora dintre produsele listate (“Produsele promoționale”), pe teritoriul României, de la partenerii MCA, în perioada 15 Octombrie 2016 – 15 decembrie 2016, denumită (“Perioada promoțională”).

2.2. Toți participanții trebuie să aibă peste 18 ani și trebuie să fie rezidenți în România (“Participant”). Promoția este destinată utilizatorilor finali, companiile care vor achiziționa în scopul revânzării nu pot participa în promoție.

2.3. Se consideră că toți participanții sunt de acord și respectă termenii și condițiile campaniei.

2.4. Toate produsele trebuie achiziționate de la MILCA SRL sau un partener MCA din România.

2.5. Toate produsele trebuie să fie produse noi și produse MCA originale.

2.6. Produsele promotionale care beneficiaza de telecomanda suplimentara bonus sunt:

  • Uși de garaj MCA Benefit XL
  • Uși de garaj MCA Optima
  • Uși de garaj MCA Vogue

2.7. Telecomanda suplimentara acordata bonus: este o telecomanda cu 4 canale, identica cu telecomanda din pachetul standard al automatizarii usii de garaj MCA comandata.

3. CUM PUTEȚI PARTICIPA

3.1. Pentru a participa la promoție, Participanții trebuie să achiziționeze un Produs Promoțional de pe teritoriul României, de la MILCA SRL sau de la un partener MCA, cu sediul pe teritoriul României în Perioada Promoțională si să depună o solicitare de participare la Promotia Telecomanda MCA 2016, în perioada 15 Octombrie 2016 – 15 Decembrie 2016.

3.2. Participantul trebuie să se înregistreze on-line și să completeze un formular cu datele de identificare:

  • copii ale facturilor si a chitantelor sau a bonurilor fiscale cu dovada platii in avans sau integral, cu mențiunea ca pe acestea să fie mențioante clar denumirile produselor achiziționate
  • copie dupa actul de identitate
  • imputernicire de a reprezenta compania în Campania MCA, în cazul in care beneficiarul final este o societate comercială.

3.3. Fiecare Participant completeaza un formular disponibil la: www.MCAgrup.ro/promo-telecomanda/formular/. Solicitările trebuie trimise online sau prin posta la Milca SRL, MCA-Birouri Marketing, adresa Sos Giurgiului nr 33A, Popesti Leordeni, Ilfov.

3.4. În urma înregistrării, participantul va primi un mail de confirmare a înregistrării. Fără acest mail, înregistrarea nu este luată în calcul. Pentru sfaturi referitoare la modalitatea de completare a formularului, căutați secțiunea despre formularul de solicitare on-line. Dimensiunea materielelor încărcăte să nu depășească 4MB. Facturile care nu vizeaza aceasta Promotie nu vor fi acceptate, cele care au alte produse MCA.

3.5. În maxim 10 zile calendaristice de la data inregistrării, cererea va fi validată manual de catre un operator. Validarea va fi trimisă prin email la adresa furnizată în formular. Dupa validarea cererii toti Participantii sunt castigatori.

3.6. Produsele Promoționale sunt disponibile în limita stocului disponibil. Fiecare Participant trebuie sa se asigure ca va primi Produsul in perioada desfasurarii Promotiei.

3.7. MCA nu va procesa nicio solicitare dacă aceasta este primită după ultima zi de primire a solicitărilor, respectiv după 15 februarie 2017. MCA nu va procesa solicitările care sunt incomplete (nu au toate documentele prevazute la 3.2.) și nu își asumă răspunderea pentru solicitări pierdute de catre curier (posta) sau întârziate.

3.8. Se poate face o singură solicitare pentru fiecare produs achiziționat, adica Participantul primeste o telecomanda pentru fiecare usa de garaj achizitionata.

3.9. Solicitările făcute de companii, firme sau persoane individuale care cumpără în cantitate mare (de exemplu: mai mult de 3 produse) nu se vor putea înscrie la această promoție.

3.10. Prezenta promoție nu poate fi asociată cu nicio altă promoție.

4. LIVRARE TELECOMANDA

4.1. După primirea și verificarea solicitării, MCA se va ocupa de trimiterea telecomenzii prin curier rapid la adresa specificata de Participant. Nu se va încheia nicio altă înțelegere alternativă și nu se va oferi nicio sumă de bani în numerar.

4.2. In cazul in care Participantul nu primeste telecomanda pana in momentul instalarii usii, acesta are 2 posibilitati:

  • telecomanda este programata de catre Participant, folosind detalii tehnice prezente pe site-ul www.mcagrup.ro/promo-telecomanda/programare/ sau
  • telecomanda este programata de catre echipa de service, costul deplasarii fiind de 200 lei, TVA inclus, in limita a 60 km distanta. Pentru distante mai lungi se va calcula un cost suplimentar de 5 lei/km.

5. AVERTIZĂRI

5.1. MILCA SRL nu va fi considerată responsabilă pentru incapacitatea de a onora această ofertă, în cazul în care incapacitatea a fost cauzată de circumstanțe inevitabile care au condus la cazuri de forță majoră sub forma unui/unor evenimente care, fără a implica vina părților, au împiedicat onorarea acestei oferte sau onorarea ofertei în termeni satisfăcători.

6. DATE

6.1. Acolo unde este cazul, orice date primite în timpul promoției vor fi utilizate, accesate, procesate și stocate în întregime, în conformitate cu Legislația privind Protecția datelor.

6.2. Dacă Participanții nu doresc ca informațiile lor de contact să fie folosite în scopuri de marketing sau să fie contactați în viitor de MCA cu privire la promoții similare, este bine ca aceștia să NU bifeze caseta atunci când completează formularul de solicitare.

7. LEGISLAȚIE ȘI JURISDICȚIE

7.1. Termenii și condițiile prezentei precum și oricare controverse rezultate din sau în legătură cu acestea vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legislația din Romania și vor face obiectul jurisdicției non-exclusive a instanțelor române.