Parteneriatul MCA-AVE

Parteneriatul MCA-AVE

2024-05-16

Echipa MCA este bucuroasa sa impartasesca o veste frumoasa: oficializarea parteneriatului dintre MCA si AVE (Asociatia pentru Valori in Educatie).

Intreaga echipa MCA este mandra fiindca, prin efortul si profesionalismul de care a dat dovada, a ajuns la rezultate financiare care i-au permis sa sprijine educatia din Romania.

AVE este un ONG fondat in 2015 de lideri din business care au constientizat importanta unui invatamant de calitate, dar si necesitatea de a interveni direct. incepand din acest an, AVE a lansat Programul de Transformare a scolilor din Romania, prin care experti in educatie lucreaza indeaproape cu directori si profesori din scolile publice si private, si ii sprijina pe acestia astfel incat fiecare elev sa inregistreze progres pe fiecare competenta-cheie: de alfabetizare, digitale si socio-emotionale. Cred ca aceasta veste bucura in special parintii din grupul MCA, dar efectele benefice pe termen lung vor fi simtite de noi toti.

Mai multe detalii despre AVE si programele lor puteti gasi in Raportul anual de activitate . Puteti vedea mai jos cateva poze de la cele mai recente evenimente AVE.

Dincolo de acest parteneriat, fiecare dintre noi poate face diferenta. Pentru aceia dintre voi care isi doresc sa se implice mai mult in educatie, prin proiectele AVE, exista urmatoarele optiuni:

  • recomandarea unui director de scoala pentru a intra in Programul de Transformare - aici ;

  • recomandarea platformei Alfabetar catre invatatori si profesori, pentru a-i sprijini in cresterea competentelor de literatie in randul elevilor.

Iar daca vreti sa fiti la curent cu noutatile lor, ii puteti urmari pe Facebook , Instagram, Linkedin si Youtube . AVE a realizat, de asemenea, un podcast dedicat educatiei socio-emotionale - EduBright Talks, pe care il gasiti pe Youtube si Spotify .

Incepand de astazi, sa stiti ca prin fiecare efort depus contribuiti la sustinerea invatamantului din Romania!