Conditii de garantei - copertine

Garantia produselor este de 24 luni de la data incheierii proces verbal de livrare. Garantia se face la sediul Furnizorului, pe baza notificarii scrise de Beneficiar, a defectului constatat.

MEDIUL DE EXPOATARE: Parametrii retelei electrice 220V/50Hz c.a.; umiditate max. 95%: caldura max. 50gr.C; densitate actionari: max. 4 minute actionari succesive pentru sistemele de umbrire actionate electric;

INSTRUCTIUNI

 1. Conditii de transport:

Se vor evita socurile si loviturile, acestea putand avea drept urmari defecte de functionare a sistemelor de umbrire, neacoperite de garantie, precum si modificari ale aspectului sistemelor de umbrire.

 1. Reguli de baza pentru montaj:
  1. Se va urmari intotdeauna ca bratele si toate elementele de ghidare sa fie perfect drepte si la acelasi nivel. Pozitionarea sistemelor de umbrire se face numai cu ajutorul nivelei.
  2. Se va evita curbarea bratelor, profilelor, curbare ce poate apare datorita suprafetelor de montaj neregulate (ex. ziduri strambe), aceasta ducand la functionare defectuoasa sau blocare.
  3. Prinderile sistemelor de umbrire se vor face numai prin camera de prindere sau folosind suruburile de clipsare. Este exclusa prinderea cu suruburi in camera de culisare, sau existenta oricarui obstacol (ex. capete de suruburi) in aceasta camera. Este exclusa folosirea spumei poliuretanice pentru a acoperi eventualele spatii ramase pe suprafata de montaj.
  4. Rulourile textile si peretii de vant se instleaza numai in plan vertical.
 2. Utilizare si intretinere:
  1. Actionarea sistemului se face cu ajutorul manivelei, actionarii manuale cu sfoara sau a telecomenzii in cazul sistemelor de umbriere electrice.
  2. Carucioare de rulare cu rulment invelit in cauciuc si elemente de conexiune inoxidabile.
  3. Sinele de culisare si profile de structura: sunt din profil de aluminiu oval 90mm x 50mm extrudat de culoare alba (standard) vopsit in camp electrostatic- elemente de prindere inoxidabile.
  4. Sistemul manual de manevrare permite plierea – desfasurarea în plan orizontal (permitând prin aceasta reglarea luminii care patrunde sub sistemul de umbrire) pana la plierea - desfasurarea completa a materialului.
  5. Se va avea grija ca in caz de vant, furtuna, panza sa fie stransa;
  6. Panza se strange tip acordeon sau se ruleaza pe ax si este din material textil de înaltă tehnologie cu 3 straturi ce asigură protecţia împotriva radiaţiei UV şi asigură o umbră densă.
  7. Intretinerea deosebit de usoara - se recomanda indepartarea impuritatilor depuse pe material cu ajutorul unei perii sau unui pamatuf (unde se poate) sau prin simpla inchidere si deschidere de mai multe ori consecutiv. Caseta ce protejeaza materialul include perii de curatare a panzei.
  8. Ori de cate ori este necesar, dupa desprafuire, se va proceda la curatarea materialului prin spalare cu un burete sau o carpa.
  9. Conditiile atmosferice (ploaie, zapada, vant) afecteaza functionarea in exploatare a produselor. Se va strange panza copertinelor/pergolelor mobile pe perioada de iarna si in timpul manifestarilor de vreme rea, pe perioada de vara (ploi abundente, furtuni, vant puternic, grindina). Defectiunile aparute in urma nerespectarii acestei prevederi nu sunt acoperite de garantie. Rezistenta la ploaie si vant este conforma cu clasa de vant specificata in oferta.

Nerespectarea instructiunilor de mai sus pot duce la aparitia unor defectiuni ce nu sunt acoperite de garantie. Orice interventie asupra porduselor (modificari ale configuratiei initiale livrate) pot duce la disfunctionalitati si la aparitia unor defectiuni ce nu sunt acoperire de garantie. Furnizorului nu ii pot fi imputate sub nci o forma costuri sau pagube survenite in urma interventiei asupra configuratiei initiale sau in urma oricarei interventii neautorizate. Toate reparatiile si interventiile pe care Furnizorul le va face asupra produselor, ca urmare a nerespectarii acestor instructiuni, vor fi achitate de Beneficiar (manopera si materiale). Furnizorul acorda 12 luni garantie reparatiilor efectuate.

Termenul de reparatie este de maxim 48 de ore lucratoare, incepand de la data procesului verbal de primire in service, ce va fi completat de Furnizor la primirea la sediul său a produsului notificat de Beneficiar. Pot prelungi acest termen operatiunile de vopsire a profilelor sau timpul de import al componentelor, in cazul in care acestea nu sunt pe stoc.

Calculator preturi copertine retractabile MCA


Calculeaza preturi copertine retractabile MCA

Copertine retractabile cu miscare pe panta orizontalaCopertine retractabile cu miscare pe panta verticalaPergoleUmbrareMateriale si culoriDescarca brosura de copertine