Copertine retractabile - NEPTUN - MCA

NEPTUN, copertine monobloc cu multiple brațe retractabile

  • Avantajul principal al copertinelor NEPTUN este dimensiunea maximă de 21x4 m (LxP), care poate fi atinsă prin îmbinarea a câte 3 module de 7x4 m (LxP). Designul monobloc cu casetă protejează materialul textil și brațele, când copertinele sunt retractate. Brațele retractabile nu obstrucționează circulația pe sub copertine, acestea fiind recomandate a fi utilizate atât în zonele comerciale, cât și rezidențiale. Pot fi folosite atât pentru umbrirea teraselor, cât și a ferestrelor și vitrinelor magazinelor stradale.
  • Brațele retractabile sunt realizate din profile de aluminiu, vopsite în câmp electrostatic. Articulația conține un arc interior învelit într-un material fonoabsorbant pentru o funcționare lină și silențioasă. Toate elementele sunt inoxidabile. Legătura între cele două componente ale fiecărui braț este realizată printr-un lanț, fapt ce conferă o mai mare fiabilitate și durabilitate.
  • Pânza este fabricată dintr-un material textil de înaltă tehnologie, cu 3 straturi, oferind o umbră densă și asigurând protecţie împotriva radiaţiei UV și împotriva ploii.
  • Dimensiunea maximă este de până la 7,00 x 4,00 m (Lungime x Proiecție).
  • Acţionarea sistemului se face prin comandă electrică, din telecomandă. Sistemele electrice pot fi accesorizate cu senzori de lumină, vânt și ploaie care vor acționa copertina în mod automat, reducând riscul de deteriorare.

Sistemul modular NEPTUN

Un modul NEPTUN - dimensiune maxima (LxP) - 7 x 4 m
Copertine retractabile neptun - MCA

Doua module NEPTUN - dimensiune maxima (LxP) - 14 x 4 m
Copertine retractabile neptun - MCA

Trei module NEPTUN - dimensiune maxima (LxP) - 21 x 4 m
Copertine retractabile neptun - MCA

Testări ale rezistenţei la vânt şi ploaie

Calculator preturi copertine retractabile MCA


Calculeaza preturi copertine retractabile MCA

Copertine retractabile cu miscare pe panta orizontalaCopertine retractabile cu miscare pe panta verticalaPergoleUmbrareMateriale si culoriDescarca brosura de copertine