Copertine retractabile - IBIZA - MCA

IBIZA, copertine cu brațe retractabile

  • Avantajul principal al copertinelor cu brațe retractabile este faptul că nu obstrucționează circulația pe sub ele. Sunt recomandate a fi utilizate atât în zonele comerciale, cât și rezidențiale. Pot fi folosite atât pentru umbrirea teraselor, cât și a ferestrelor și vitrinelor magazinelor stradale.
  • Testarea și certificarea rezistenței copertinelor MCA la vânt și ploaie reprezintă garanția cunoașterii calității produsului ales.
  • Designul deosebit, robusteţea sistemului și folosirea componentelor inoxidabile conduc la o durată de viață medie de peste 15 ani.
  • Brațele retractabile sunt realizate din profile de aluminiu, vopsite în câmp electrostatic. Articulația conține un arc interior învelit într-un material fonoabsorbant pentru o funcționare lină și silențioasă. Toate elementele sunt inoxidabile. Legătura între cele două componente ale fiecărui braț este realizată printr-un cablu din oțel galvanizat, învelit în plastic.
  • Pânza este fabricată dintr-un material textil de înaltă tehnologie, cu 3 straturi, oferind o umbră densă și asigurând protecţie împotriva radiaţiei UV și împotriva ploii.
  • Dimensiunea recomandată este de până la 4,00 x 2,50 m (Lungime x Proiecție).
  • Acţionarea sistemului se poate face atât prin intermediul unei manivele, cât și electric din telecomandă. Sistemele electrice pot fi accesorizate cu senzori de lumină, vânt și ploaie care vor acționa copertina în mod automat, reducând riscul de deteriorare.

Testări ale rezistenţei la vânt şi ploaie

Calculator preturi copertine retractabile MCA


Calculeaza preturi copertine retractabile MCA

Copertine retractabile cu miscare pe panta orizontalaCopertine retractabile cu miscare pe panta verticalaPergoleUmbrareMateriale si culoriDescarca brosura de copertine