Copertine retractabile - ATHENA - MCA

ATHENA, copertine cu casetă de protecţie, monobloc, cu brațe retractabile

  • Avantajul principal al copertinelor ATHENA îl reprezintădesignul monobloc cu casetă.Atunci când copertinele sunt retractate, materialul textil și brațele sunt închise într-o casetă, fiind protejate de ploaie şi de intemperiile vremii. Brațele retractabile nu obstrucționează circulația pe sub copertine, fiind recomandate a fi utilizate atât în zonele comerciale, cât și rezidențiale. Pot fi folosite pentru umbrirea teraselor, dar și a ferestrelor și vitrinelor magazinelor stradale.
  • Testarea și certificarea rezistenței copertinelor MCA la vânt și ploaie reprezintă garanția cunoașterii calității produsului ales.
  • Brațele retractabile sunt realizate din profile de aluminiu, vopsite în câmp electrostatic. Articulația conține un arc interior învelit într-un material fonoabsorbant pentru o funcționare lină și silențioasă. Toate elementele sunt inoxidabile. Legătura între cele două componente ale fiecărui braț este realizată printr-un lanț, fapt ce conferă o mai mare fiabilitate și durabilitate.
  • Pânza este realizată dintr-un material textil de înaltă tehnologie, cu 3 straturi, oferind o u mbră densă și asigurând protecţie împotriva radiaţiei UV și împotriva ploii.
  • Dimensiunea recomandatăeste de până la 6,00 x 3,00 m (Lungime x Proiecție).
  • Acţionarea sistemuluise poate face atât prin intermediul unei manivele, cât și electric din telecomandă. Sistemele electrice pot fi accesorizate cu senzori de lumină, vânt și ploaie care vor acționa copertina în mod automat, reducând riscul de deteriorare.

Testări ale rezistenţei la vânt şi ploaie

Calculator preturi copertine retractabile MCA


Calculeaza preturi copertine retractabile MCA

Copertine retractabile cu miscare pe panta orizontalaCopertine retractabile cu miscare pe panta verticalaPergoleUmbrareMateriale si culoriDescarca brosura de copertine