Suport pentru rola realizat din teflon pentru o actionare silentioasa a usii de garaj

Usa de garaj cu actionare silentioasa datorita suportului de rola realizat din teflon

2015-01-08

Confort sporit prin actionarea silentioasa a usii de garaj. MCA Grup Romania a introdus un nou accesoriu in componenta usilor de garaj sectionale Optima si Vogue: suportul pentru tija de la rola balamalei, realizat din teflon pentru reducerea zgomotului produs la actionarea usii.

Actionare silentioasa

Echiparea standard a usilor sectionale includea pana in prezent balamale cu suport pentru role din otel galvanizat sau din otel galvanizat vopsit. Acestea erau de asemenea solutii eficiente si rezistente, diferenta este ca la inchiderea si deschiderea usilor, acestea generau, la intalnirea cu sinele tot din otel, un nivel de zgomot mai ridicat, din cauza frecarii.

Usile de garaj Optima MCA si Vogue MCA au acum in echiparea standard balamale cu suport pentru role realizat din teflon, cu scopul de a reduce nivelul de zgomot generat la actionarea usilor. De asemenea, si restul usilor MCA vor putea fi echipate, optional, cu astfel de accesorii pentru o actionare silentioasa si eleganta.

Sistem antideraiere de pe sina

Sistemul de culisare al usilor de garaj MCA include: sine stabile, role reglabile si opritoare de role. Sistemul este facut ca usa sa nu deraieze de pe sina niciodata. In acest fel usa va merge numai pe traseul ei. Pentru siguranta utilizatorilor.

Click aici pentru calculatorul online de preturi pentru usi de garaj MCA

VIDEO: usa echipata cu suporti pentru role realizati din teflon

Calculeaza acum pretul usii tale!

Configurator online de produse! Devizul se calculeaza instant!