MCA Grup lanseaza www.grilaje-mca.com

MCA Grup lanseaza www.grilaje-mca.com

2013-04-11

Producatorul de usi de garaj MCA Grup Romania a lansat un nou site, dedicat, de aceasta data, grilajelor metalice: www.grilaje-mca.com. Cei interesati gasesc la aceasta adresa informatii detaliate, fotografii reprezentative si noutati despre grilajele metalice oferite de companie. Din gama MCA fac parte:

Grilajele metalice din otel galvanizat reprezinta o modalitate la indemana de inchidere a spatiilor industriale si comerciale, asigurand totodata o eficienta protectie antiefractie. Acestea pot fi actionate in mod electric sau manual, in situatii de urgenta.

Grilajele metalice tip rulou sunt folosite acolo unde este nevoie atat de siguranta, cat si de transparenta. Astfel de sisteme de inchidere sunt cel mai des folosite pentru delimitarea magazinelor din centrele comerciale si protejarea vitrinelor stradale, delimitarea spatiilor in cladiri de birouri de tip "open space" si a spatiilor de parcare.

In particular, grilajele transparente ProfiLight sunt ideale pentru inchiderea foisoarelor, a teraselor, dar si pentru magazine si spatii comerciale.

Dimensiunile nu sunt standard, ci se stabilesc in functie de marimea spatiului ce trebuie delimitat.

Poze cu grilaje gasiti si pe pagina noastra de Facebook: Grilaje ProfiLight si Grilaje cu tuburi (drepte si ondulate).