MCA aduce la Paris, in premiera, usile de garaj cu stil: VOGUE

MCA aduce la Paris, in premiera, usile de garaj cu stil: VOGUE

2012-11-02

MCA Grup Romania, cel mai mare producator de usi sectionale din Europa de Sud-Est, lanseaza in Franta, in cadrul expozitiei Equipbaie Paris 2012, usile de garaj cu stil MCA VOGUE, personalizate pentru case cu design deosebit.

Prototipul MCA VOGUE este construit pe platforma unei usi sectionale rezidentiale, imbogatita cu insertii estetice din inox adaugate prin fixare mecanica. Fiecare usa astfel realizata este un produs unicat, personalizat conform indicatiilor specifice ale arhitectilor si proiectantilor. Modelele din inox pot reda diverse forme geometrice, de la cercuri, cuburi si triunghiuri in variate combinatii si pana la creatii complexe cu design avangardist. Producatorul de usi de garaj vine astfel in intampinarea clientilor care doresc sa aduca locuintelor proprii sau sediilor de firma un plus de stil si de eleganta.

Construite dupa proiecte germane, cu norme de calitate riguroase, usile de garaj MCA VOGUE rezista cu succes la peste 25.000 de cicluri de actionare, ceea ce reprezinta o „speranta de viata” de peste 35 de ani la o utilizare medie de doua cicluri pe zi. Pentru primii zece ani de utilizare MCA garanteaza o functionare impecabila.

De asemenea, usile de garaj sectionale automatizate sunt foarte practice, dau o nota moderna casei dumneavoastra si ii cresc valoarea. Usile MCA sunt dotate cu automatzari de la Sommer Germania.

La Equipbaie Paris 2012, care se desfasoara in perioada 13-16 noiembrie, prototipul usii de garaj cu stil poate fi vazut si testat la standul rezervat produselor MCA Grup Romania, U70, pavilionul 1.

Despre MCA

MCA Grup Romania a realizat in 2011 o cifra totala de afaceri de 8,2 milioane de euro. Pana la finele anului 2012, ca urmare a cresterii exporturilor, MCA tinteste un avans de pana la 10 milioane de euro. Producatorul roman cu o experienta de 15 ani exporta regulat in opt state europene, precum Belgia, Franta, Austria, Serbia, Bulgaria, Ungaria, Moldova si Italia, avand cea mai mare fabrica de usi sectionale din Europa de Est. Fabrica de la Jilava, situata langa Capitala Romaniei, are 120 de angajati, o capacitate de productie de 10.000 unitati anual si o retea de distributie proprie de 1.000 de dealeri.

Pentru mai multe informatii, va rugam vizitati:

Sau contactati: