Grilaje la comanda speciala

Grilaje la comanda speciala

2015-04-10

Suntem producatori de grilaje metalice de tip rulou, cu actionare manuala sau electrica. Insa la comanda speciala putem executa grilaje fixe, fara componentele de roluire (ax, caseta, ghidaje sau placi de rulare).

Click aici pentru configuratorul automat de preturi grilaje metalice

Se folosesc elemente de grilaj standard - covor de tuburi ondulate sau drepte, lamela plina sau perforata, montate pe o structura executata din profil de ghidaj, folosit in mod obisnuit la grilajele rulante. Grilajele fixe astfel obtinute sunt natur – zincate, iar in zona de imbinare la colturi a ramei, se finiseaza folosind spray de zinc. La cerere, acestea se pot vopsi integral in camp electrostatic in orice culoare RAL.

Grilajele fixe pot fi realizate din:

  • covor de tuburi ondulate sau drepte, cu rama ce se poate fixa de marginea golului ce se doreste a fi inchis (poate fi tocul/ glaful unei ferestre de ex.)
  • covor de lamele pline sau perforate

Dimensiunile pot acoperi - in principiu - orice cerere a clientilor, vizavi de ferestrele obisnuite pentru constructii civile.

De asemenea, putem executa grilaje combinate - rulante sau fixe - in functie de configuratie si /sau cererea clientului. Am avut cereri in special combinatie de tuburi cu lamela.

Ca o particularitate, in anumite situatii constructive, normele de protectie anti-foc impuse de pompieri cer ca partea de jos (in cazul covorului cu lamela plina) sa fie ventilata, astfel ca in partea de jos a grilajului se includ lamele perforate.

Inedit:
Putem executa minidecupaje in lamela plina, de exemplu, cu logo-ul companiei clientului. Exista desigur conditionari in ceea ce priveste forma si marimea – pentru a mentine rezistenta lamelei/covorului de lamele.

Comanda speciala: Grilaj fix cu tuburi ondulate